Volg AbbVie Nederland

Allergan is nu onderdeel van AbbVie

Persbericht   •   mei 13, 2020 09:03 CEST

AbbVie rondde deze week de overname van Allergan af. De organisatie heeft daarvoor alle benodigde goedkeuringen van autoriteiten en instanties ontvangen.

Met de overname ontstaat een biofarmaceutisch bedrijf met expertise in therapeutische gebieden als immunologie, hematologische oncologie, neurologie en Allergan Aesthetics. Het nieuwe AbbVie heeft een uitgebreid en divers portfolio. Dit biedt een solide basis om te blijven investeren in nieuwe ontdekkingen en te bouwen aan een bedrijf met duurzame groei.

“We zijn heel blij met deze belangrijke mijlpaal voor onze organisatie, onze medewerkers en voor iedereen die vertrouwt op onze geneesmiddelen”, zegt Richard A. Gonzalez, bestuursvoorzitter en CEO van AbbVie. “Ik ben trots op beide organisaties en kijk uit naar de kansen die voor ons liggen.”

Ga voor het volledige persbericht over de integratie naar de website van het AbbVie-hoofdkantoor.

Over AbbVie

Het is de missie van AbbVie om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken en te ontwikkelen die ernstige gezondheidsproblemen oplossen en de medische uitdagingen van morgen aanpakken. We streven ernaar een verschil te maken in de levens van mensen. De ziektegebieden waarin we internationaal werkzaam zijn: immunologie, hematologische oncologie, neurologie, oogzorg, virologie, women’s health en gastro-enterologie. Daarnaast leveren we producten en service binnen ons portfolio van Allergan Aesthetics. Neem voor meer informatie over AbbVie een kijkje op www.abbvie.nl. Volg @abbvie op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.