Volg AbbVie Nederland

AbbVie opnieuw erkend als ‘Best Workplace’ in Europa

Persbericht   •   sep 15, 2020 16:38 CEST

AbbVie heeft de 5e plaats behaald in de categorie ‘Best Multinational Workplaces 2020” in Europa. Dit is het zesde jaar op rij dat we een hoge notering hebben in de Great Place to Work® lijst voor goed werkgeverschap op Europees niveau. “Het onderstreept dat onze inspanningen voor professionele ontwikkeling, samenwerking en een goede balans tussen werk en privéleven gewaardeerd worden”, aldus Pilar Marquez, Human Resources Directeur, AbbVie West Europa en Canada.

Meer dan 1.5 miljoen medewerkers van 3 duizend bedrijven in Europa vulden de Great Place to Work vragenlijst in. We zijn het eerste biofarmaceutisch bedrijf dat op deze lijst voorkomt. Marquez: “Het is duidelijk dat het onze cultuur is die AbbVie zo speciaal maakt. Dat stelt ons in staat om ook tijdens deze COVID-19-periode ons onverminderd in te zetten om te doen wat nodig is.”

Eerder dit jaar steeg AbbVie Nederland, met locaties in Hoofddorp en Zwolle, naar de 4e plek in de prestigieuze lijst van Best Workplaces in de categorie Multinationals Nederland 2020. Bij AbbVie zetten we ons dag in dag uit in om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van patiënten.

Over AbbVie

Het is de missie van AbbVie om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken en te ontwikkelen die ernstige gezondheidsproblemen oplossen en de medische uitdagingen van morgen aanpakken. We streven ernaar een verschil te maken in de levens van mensen. De ziektegebieden waarin we internationaal werkzaam zijn: immunologie, hematologische oncologie, neurologie, oogzorg, virologie, women’s health en gastro-enterologie. Daarnaast leveren we producten en service binnen ons portfolio van Allergan Aesthetics. Neem voor meer informatie over AbbVie een kijkje op www.abbvie.nl. Volg @abbvie op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.