Volg AbbVie Nederland

Zorgdroom: “Meer trots, vertrouwen en vooral samenwerking”

Nieuws   •   jan 26, 2018 14:01 CET

AbbVie Nederland team

Droom even weg naar een toekomst waar geen obstakels zijn. Dat was de vraag aan 100 individuen uit de zorg met visie, lef en doorzettingsvermogen om het verschil te maken. Het heeft geleid tot een boek vol inspiratie voor beleid, innovatie en transformatie van onze gezondheidszorg. Ook Lennaert Rijken, General Manager van AbbVie Nederland, zette zijn droom op papier. Klik hier om naar zijn droom te gaan.

Het idee van het boek komt mede voort uit het Carrédebat ‘Politieke Keuzes in de Zorg’ begin 2017. Tijdens het voorprogramma van dit evenement spraken zorgverleners over hun uitdagingen en visie op de toekomst ten aanzien van het Nederlandse zorglandschap. Vanuit de overtuiging dat verandering start bij dromers is nu een grotere groep visionairs uit de zorg gevraagd om hun ideeën over een betere toekomst voor cliënten en patiënten op te tekenen.

Initiatiefnemers van het boek zijn Philip J. Idenburg (BeBright) en Henk Pastoors Henk (Platform Nieuwe Zorg), die samen met partners AbbVie, Novo Nordisk en Promedico het boek mogelijk maakten.