Volg AbbVie Nederland

AbbVie maakt meters voor Emma at Work

Nieuws   •   feb 21, 2018 13:05 CET

Joyce Lammers had de eer om de donatie van €3.395,- namens AbbVie te overhandigen. Zij was in 2017 onze ‘koploper’ die 64 kilomer aflegde voor Emma at Work in vijf verschillende runs!

Twee jongeren die gebruik maken van Emma at Work’s expertise om ze aan een mooie baan te helpen, namen AbbVie’s donatie in ontvangst tijdens de niewjaarsborrel van dit unieke arbeidsbemiddelingsbureau.

Het sponsorbedrag is door onze collega’s op sportieve wijze opgehaald. Zij legden in 2017 in totaal meer dan 650 kilometer af, bij verschillende hardloop evenementen. Voor elke afgelegde kilometer was via AbbVie sponsorgeld te verdienen voor Emma at Work. De AbbVie runners maakten in 2017 onder andere meters op de Dam tot Dam, Grachtenloop Haarlem, ½ marathon Leiden, Zandvoort Circuit Run,Westeinderplasloop en de Twiske Run.

Ook in 2018 blijft AbbVie Emma at Work ondersteunen met sponsoring via de Club van 1000, als (stage)werkgever voor jongeren, en als partner in de Fit for Work coalitie, die zich inzet voor werkbehoud voor mensen met een chronische aandoening.